Over ons

Vastgoedframe is de specialist op het gebied van buizenframes met daarin een zeildoek gespannen. Dit in de vorm van bouwborden, projectborden, makelaarsborden, reclameborden, enz. De mogelijkheden met dit product zijn eindeloos. De buizen worden op maat gezaagd en het doek full color bedrukt. Uw frame is altijd mogelijk.

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we precies weten aan welke eisen een perfect eindproduct moet voldoen. We gebruiken uitsluitend eersteklas materialen. Bovendien kan dit voor een betaalbare prijs. We vinden dan ook dat u niet met minder genoegen hoeft te nemen. Elk bord wordt weersbestendig neergezet / opgehangen. Bij staande frames gebruiken we het dikke, niet-lichtdoorlatende zeildoek zodat het ook bij tegenlicht leesbaar blijft.

Bij Vastgoedframe vinden we persoonlijke, snelle en heldere communicatie belangrijk. Dit begint al bij het opvragen van een vrijblijvende prijsopgave. Deze heeft u al binnen een dag in huis. Daarbij biedt Vastgoedframe tevens de mogelijkheid om gratis een ontwerp van uw zeildoek te maken. Zo krijgt u precies hoe u het hebben wilt.

Ons product behoeft geen gebruiksaanwijzing: uw frame wordt door ons vakkundig op de door u gewenste locatie gemonteerd.

Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag!